Serena PMU

N

Scherpe prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Breed aanbod van diensten

Wenkbrauwen tatoeëren Den Bosch

U wilt uw wenkbrauwen laten tatoeëren in de regio van Den Bosch. Dan kan Serena Permanente Make Up u op een juiste en deskundige manier helpen. Serena PMU vindt het belangrijk dat u terugkijkt op een juiste behandeling met betrekking tot de PMU. Serena PMU garandeert u de nodige kwaliteit, door de Biotek specialisatie. Deze opleiding is de beste en zwaarste opleiding die gevolgd kan worden op het gebied van PMU in Nederland. Serena PMU is uiterst vakkundig op het gebied  van permanente make up. Laat uw wenkbrauwen tatoeëren in Oosterhout (ongeveer 30 autominuten vanaf Den Bosch) om deze voller te laten ogen. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend en belangrijk voor de vorm van het gezicht en natuurlijk uw gezichtsuitdrukking.

Uw wenkbrauwen laten tatoeëren in de regio van Den Bosch

Tattooshops in de regio Den Bosch tatoeëren uw wenkbrauwen ook vaak. Zij doen dit er echter bij. Zij zijn dus niet gespecialiseerd op het gebied van PMU. Het aanbrengen van permanente make up is zonder een gedegen opleiding, apparatuur en pigmenten zeker niet verantwoord. Serena Permanente Make Up heeft deze kennis en kunde wel. Bovendien profiteert u van scherpe tarieven voor de diverse behandelingen. Naast het aanbrengen van vollere wenkbrauwen kunt u bij Serena PMU terecht voor onder andere:

  • PMU op uw lippen;
  • PMU op uw oogleden.

Altijd een persoonlijke aanpak bij Serena PMU

Bent u benieuwd naar de behandelingen die Serena PMU te bieden heeft? Dan moet u zeker eens contact opnemen. Serena PMU vertelt u graag over de diensten betreffende permanente make up. Bij vragen belt u naar 06-45225227.

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 20:00

Openingstijden op afspraak, ook buiten kantooruren

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl