PMU wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de vorm van het gezicht en uw gezichtsuitdrukking. Met PMU maakt Serena PMU dunne wenkbrauwen voller en brengen we met pigment onregelmatige haargroei weer in model. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen ook met PMU gecamoufleerd worden.

 

Voorbereiding van de behandeling

Voor een goed resultaat en minimale pijn tijdens de behandeling, geef ik u de volgende voorbereidingstips en -richtlijnen:

  • ik voer geen behandeling uit bij vrouwen vanaf 2 dagen voor hun menstruatie. Dit omdat u dan gevoeliger zult zijn voor pijn en een hogere bloeddoorstroming heeft;
  • neem 24 tot 48 uur voor de behandeling geen aspirine of alcohol;
  • neem 24 uur voor de behandeling geen antibiotica of bloedverdunners. Indien u om medische redenen bloedverdunners moet blijven slikken, vormt dit op zich geen probleem. Meld het altijd wel van tevoren, zodat ik de behandeling kan aanpassen;
  • neem 1 uur voor de behandeling een glas appelsap, dit maakt het bloed iets dikker;
  • mensen met ernstige diabetes kunnen niet worden behandeld. Lijdt u aan een milde vorm van diabetes? Dan kunt u wel behandeld worden na schriftelijke goedkeuring van uw huisarts.

 

Verloop van een behandeling

Een PMU-behandeling bestaat meestal uit 2 delen: het aanbrengen van de make-up en na 6 weken een correctiebehandeling. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede duurt 1 uur. Tijdens een intake bespreken we uw persoonlijke wensen, zoals de vorm en het pigment. Daarna wordt een eerste ontwerp op de huid getekend. Wanneer dit bevalt, wordt het pigment definitief aangebracht. Het resultaat direct na de behandeling zal donkerder zijn dan gewenst. Vanaf 7 dagen na de afspraak zal de kleur lichter worden. Pas na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Na 6 weken is er nog een vervolgbehandeling. Hierbij zal ik de puntjes op de i zetten en waar nodig corrigeren. Aangezien ik werk met apparatuur en pigmenten van Biotek, bent u verzekerd van het beste resultaat.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl