PMU wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het aanzien van het gezicht en voor de gelaatsuitdrukking. Met PMU kunnen de wenkbrauwen worden gecorrigeerd. Zo maakt Serena PMU dunne wenkbrauwen voller en wordt met pigment onregelmatige haargroei weer in model gebracht. Ook kunnen eventuele littekens in de wenkbrauwen met PMU gecamoufleerd worden. Daarnaast heeft PMU op wenkbrauwen ook een verjongend effect. De behandeling is bijna helemaal pijnloos. Tegenwoordig zijn er verschillende pigmentkleuren mogelijk, van blond tot donkerbruin. Hierdoor kan een natuurlijk en harmonieus effect worden bereikt. Ook verandert door deze nieuwe pigmenten na verloop van tijd de kleur niet meer in ongewenste kleuren, zoals dat vaak gebeurt bij klassieke tatoeages of micro blading.

 

Voorbereiding van de behandeling

Voor een goed resultaat en minimale pijn tijdens de behandeling, geef ik u de volgende voorbereidingstips en -richtlijnen:

  • ik voer geen behandeling uit bij vrouwen vanaf 2 dagen voor hun menstruatie. Dit omdat u dan gevoeliger zult zijn voor pijn en een hogere bloeddoorstroming heeft;
  • neem 24 tot 48 uur voor de behandeling geen aspirine of alcohol;
  • neem 24 uur voor de behandeling geen antibiotica of bloedverdunners. Indien u om medische redenen bloedverdunners moet blijven slikken, vormt dit op zich geen probleem. Meld het altijd wel van tevoren, zodat ik de behandeling kan aanpassen;
  • neem 1 uur voor de behandeling een glas appelsap, dit maakt het bloed iets dikker;
  • mensen met ernstige diabetes kunnen niet worden behandeld. Lijdt u aan een milde vorm van diabetes? Dan kunt u wel behandeld worden na schriftelijke goedkeuring van uw huisarts.

 

Verloop van een behandeling

Een PMU-behandeling bestaat meestal uit 2 sessies: het aanbrengen van de make-up en na 6 weken een correctiebehandeling. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur en de tweede duurt 1 uur. Tijdens een intake bespreken we uw persoonlijke wensen, zoals de vorm en het pigment. Daarna wordt een eerste ontwerp op de huid getekend. Wanneer dit bevalt, wordt het pigment definitief aangebracht. Het resultaat direct na de behandeling zal donkerder zijn dan gewenst. Vanaf 7 dagen na de afspraak zal de kleur lichter worden. Pas na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Nog niet zo lang geleden, konden de behandelingen leiden tot dikke kosten die pas na een week verdwenen. Tegenwoordig zijn er nog wel korstjes, maar die zijn heel dun en bijna onzichtbaar, zodat het dagelijkse leven direct na de behandeling weer kan worden hervat.
Na 6 weken is er nog een vervolgbehandeling. Hierbij worden de puntjes op de i gezet en wordt het resultaat waar nodig gecorrigeerd.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl