Serena PMU

N

Scherpe prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Breed aanbod van diensten

Permanente make up Tilburg

Voor permanente make-up in de regio van Tilburg, Den Bosch en Gorinchem, komt u naar Serena Permanente Make Up. Met de nodige kennis en kunde wordt u op een juiste manier geholpen door onze specialiste. Serena PMU onderscheidt zich door te kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat u op een juiste wijze wordt geholpen is zeer belangrijk. Serena PMU is expert op het gebied van Biotek, gevestigd in de regio van Den Bosch, de absolute wereldtop op het gebied van PMU. Tegenwoordig kunt u op veel plaatsen terecht voor uw permanente make up, zoals een tattooshop. Echter is de permanente make up bij een tattooshop één van de diverse nevenactiviteiten die zij aanbieden binnen hun productportfolio. Voor uw permanente make up is het aan te raden om naar een specialist als Serena Permanente Make Up te gaan, die het er niet zomaar “bij doet”. De praktijk in Oosterhout, nabij Tilburg, Den Bosch en Gorinchem, is het juiste adres voor uw permanente make up, ook wel PMU genoemd.

Permanente make up bij een gespecialiseerd bedrijf in de regio van Tilburg

Serena Permanente Make Up verzekert u van hoge kwaliteit op het gebied van PMU. Diensten die u bij Serena PMU kunt vinden zijn onder andere:

  • PMU op uw wenkbrauwen;
  • PMU op uw oogleden;
  • PMU op uw lippen.

Serena PMU werkt tegen scherpe prijzen en u zult met een goed gevoel terug kunnen kijken op de behandeling(en) die u heeft laten uitvoeren. Doordat PMU de corebusiness is, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het verzorgingsgebied is uitgestrekt van Gorinchem tot aan Den Bosch.

Voordat er daadwerkelijk wordt overgegaan tot de behandeling neemt Serena PMU ruim de tijd voor u tijdens het intakegesprek. Binnen dit gesprek wordt er dieper ingegaan op uw wensen met betrekking tot de behandeling die u wilt laten uitvoeren. Met potlood wordt eerst een concept uitgetekend. Pas na uw goedkeuring, na eventuele aanpassingen, worden de pigmenten bij u aangebracht.

De vele mogelijkheden van PMU

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden van Permanente Make Up, oftewel PMU, in de regio van Tilburg, Den Bosch en Gorinchem? Serena PMU vertelt u graag over de diverse diensten, de lage tarieven en de specificaties van de behandeling. Wanneer u meer wilt weten of eerst nog de nodige informatie wilt inwinnen, kunt u bellen naar 06-45225227. De specialist staat u graag te woord en samen bekijken we de mogelijkheden.

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 20:00

Openingstijden op afspraak, ook buiten kantooruren

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl