Serena PMU

N

Scherpe prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Breed aanbod van diensten

Permanente make up Etten-Leur

Voor permanente make up in de regio van Etten-Leur bent u op het juiste adres bij Serena Permanente Make Up. Serena PMU is uw professionele partner op het gebied van permanente make up. Deze behandeling wordt binnen een ruim opgezet verzorgingsgebied aangeboden: van Etten-Leur tot aan Den Bosch. Met permanente make up hoeft u zich niet meer druk te maken of uw make up wel goed zit, doordat het door een specialist definitief is aangebracht. U kunt rekenen op een oprechte betrokkenheid, eerlijk advies op maat en een uitermate precieze uitvoering. Bij Serena PMU is het daadwerkelijke eindresultaat belangrijker dan puur de omzet. Dit is een van de redenen dat Serena PMU uw betrouwbare partner is op het gebied van permanente make up in de regio Etten-Leur.

Permanente Make up in Etten-Leur door een gespecialiseerd bedrijf

Wanneer u ervoor kiest om permanente make up te laten zetten in de regio van Etten-Leur, dan is Serena Permanente Make Up uw deskundige partner. Serena PMU zorgt ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen. Bovendien hanteert Serena PMU lage tarieven op het gebied van PMU. Verschillende soorten diensten worden aangeboden betreffende permanente make up. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • PMU op uw oogleden;
  • PMU voor uw lippen;
  • PMU om uw wenkbrauwen voller te laten lijken.

Voordat u daadwerkelijk de behandeling van PMU laat uitvoeren, wordt er eerst een uitvoerig intakegesprek gehouden. Binnen dit gesprek wordt besproken wat uw wensen met betrekking tot permanente make up zijn. Verder wordt er een concept getekend met potlood. Pas wanneer dit concept voldoet aan uw wensen wordt er pas begonnen aan het aanbrengen van de pigmenten.

Wanneer u meer wilt weten, kunt u bellen naar 06-45225227. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse behandelingen.

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 20:00

Openingstijden op afspraak, ook buiten kantooruren

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl