Serena PMU

N

Scherpe prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Breed aanbod van diensten

Permanente eyeliner Tilburg

Wanneer u zoekt naar een specialist in de behandeling van permanente eyeliner in de regio van Tilburg en Breda, komt u naar Serena Permanente Make Up. Make-up bij de ogen worden het vaakst gebruikt onder de Nederlandse vrouwen. U kunt hierbij denken aan mascara, maar ook aan oogpotlood. Dit zorgt ervoor dat uw ogen meer spreken. Dit komt door het donkere lijntje aan de rand van uw oogleden. Tevens zorgt deze specifieke lijn ervoor dat uw wimpers voller lijken. Zou het dan geen uitkomst zijn dat u deze sprekende ogen altijd heeft? Dan is permanente eyeliner in de regio van Breda of Tilburg voor u de uitkomst! Serena Permanente Make Up is dan dé betrouwbare partner die u met een hoge betrokkenheid en persoonlijke aanpak helpt.

Permanente eyeliner in de regio van Breda en Tilburg

De keuze voor permanente eyeliner is niet altijd eenvoudig te maken. Vaak neemt u dan ook de tijd om deze specifieke keuze te maken. U wilt echter ook een kwalitatieve aanpak, bij een gerenommeerde specialist, die de nodige kennis en kunde heeft. Wanneer u dit combineert met een persoonlijke aanpak, dan is Serena Permanente Make Up uw betrouwbare partner. Serena PMU verzorgt uw definitieve eyeliner in Oosterhout, nabij Breda en Tilburg. Tevens profiteert u er van scherpe prijzen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Serena PMU?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Serena PMU? Bel dan direct naar  06-45225227. Serena PMU vertelt u over de diverse mogelijkheden en het portfolio . Laat u helpen door Serena Permanente Make Up met het zetten van uw permanente eyeliner in Oosterhout, nabij Breda en Tilburg.

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 20:00

Openingstijden op afspraak, ook buiten kantooruren

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl