Serena PMU

N

Scherpe prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Breed aanbod van diensten

Permanente eyeliner Gorinchem

Voor permanente eyeliner in de regio Dordrecht of Gorinchem, bent u aan het juiste adres bij Serena Permanente Make Up in Oosterhout (30 autominuten vanaf Dordrecht, 20 autominuten vanaf Gorinchem). Permanente make-up is niet bepaald iets wat iedere dag gebeurt en is bovendien rechtstreeks van invloed op het uiterlijk. Bij Serena Permanente Make up in Oosterhout kunt u rekenen op oprechte betrokkenheid bij de klant, eerlijke adviezen, precisie in de uitvoering en passie voor het resultaat. De tevredenheid van de klant met het eindresultaat staat hoger in het vaandel dan puur de omzet. Door deze aanpak bent u voor uw permanente eyeliner in de omgeving van Dordrecht en Gorinchem aan het juiste adres bij Serena Permanente Make Up in Oosterhout.

Permanente eyeliner bij specialist in de regio Dordrecht en Gorinchem

Tegenwoordig zijn er bedrijven die permanente eyeliner en andere vormen van permanente make up “erbij doen”. Het aanbrengen van permanente make up is echter een vak dat zonder goede opleiding, apparatuur en pigmenten niet verantwoord kan worden uitgeoefend en zeker niet “erbij”. Serena Permanente Make Up heeft de beste en zwaarste opleiding van Nederland gevolgd en maakt gebruik van de beste apparatuur en pigmenten ter wereld (Biotek). Het is een gespecialiseerde en gecertificeerde onderneming die zich uitsluitend bezighoudt met permanente make-up.

Wij nemen voor u de tijd

Serena PMU heeft een persoonlijke aanpak centraal staan. Elke klant is anders en heeft eigen wensen. Serena Permanente Make Up neemt de tijd voor u om een optimaal eindresultaat te realiseren, dat helemaal aansluit op uw wensen en behoeftes. Iedere behandeling wordt voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek over de wensen en vragen van de klant, desgewenst wordt hiervoor een aparte afspraak gemaakt. Verder wordt altijd eerst met potlood een concept voorgetekend. Pas als dit concept – al dan niet na de nodige aanpassingen – door de klant is goedgekeurd, worden de permanente pigmenten aangebracht. De behandeling met betrekking tot permanente eyeliner in de omgeving van Dordrecht en Gorinchem kunt u tegen een scherpe prijs ondergaan.

Voor meer informatie belt u naar 06-45225227

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 20:00

Openingstijden op afspraak, ook buiten kantooruren

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Serena PMU

Leijsenhoek 46
4901 EV Oosterhout
M: 06-45225227
E:info@serenapmu.nl